Wedstrijd verzetten

Het kan zijn dat je voor een wedstrijd echt geen compleet team op de been kan brengen ivm vakanties of blessures. Er is dan de mogelijkheid om een wedstrijd te verzetten. Het verplaatsen van een wedstrijd kost veel tijd, kijk daarom altijd eerst of je je team compleet kan krijgen met invallers uit een lager team.

Het wijzigen van een wedstrijd dient minimaal 10 dagen voor de speeldatum aangekondigd te worden bij de Nevobo. De wijzigingen worden over het algemeen wel gehonoreerd, mits met de tegenstander overeenstemming wordt bereikt en het geen gevolgen heeft voor andere wedstrijden.

De wedstrijd dient officieel binnen twee weken na originele speeldatum ingepland te worden. Aangezien het vaststellen van een nieuwe datum en locatie met de tegenstander over het algemeen redelijk wat tijd kost is het handig om aan het begin van het seizoen al te inventariseren of iedereen bij alle wedstrijden aanwezig kan zijn. Mocht je een wedstrijd willen verplaatsen geeft dit dan uiterlijk 2 a 3 weken voor de speeldatum door aan de wedstrijdsecretaris. info@volleyzuid.nl

Als je bij de wedstrijdsecretaris hebt aangeven een wedstrijd te willen verplaatsen zal zij contact opnemen met de wedstrijdsecretaris van de tegenstander om de contactgegevens van de aanvoerder van het team verkrijgen. In de tussentijd kan je zelf alvast op zoek gaan naar een nieuwe datum door naar de competitiewebsite te gaan. Heb je iets kunnen vinden, neem dan contact op met de wedstrijdsecretaris. Zij zal dan contact opnemen met de Nevobo om het veld te reserveren. Wanneer er overeenstemming is over een nieuwe datum zal de wedstrijdsecretaris dit online registreren. De wedstrijdsecretaris zal je op de hoogte brengen wanneer de wedstrijd officieel verplaatst is.

Tot slot, als je een wedstrijd hebt verplaatst dien je zelf voor een nieuwe scheidsrechter te zorgen!