Volley Zuid is één van de grootste volleybalverenigingen in Rotterdam met 250 actieve leden. De club is opgericht in 1998 en bestond daarvoor uit verschillende verenigingen. De teams van Volley Zuid spelen in Regio Zuid van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) variërend van 2e Divisie tot 3e klasse bij de senioren, diverse jeugdteams en ook op recreantenniveau. Wedstrijden en trainingen vinden plaats in Sporthal Mercatus aan de Spinozaweg in Lombardijen.

Met uw bijdrage zouden wij alle jeugdleden en senioren van Volley Zuid  op hun eigen niveau optimaal laten presteren door het aanstellen van gekwalificeerd kader, het aanschaffen van het juiste materiaal en het investeren in het opleiden van ouders tot scheidsrechter of trainer.  Daarnaast willen we als gezonde vereniging een maatschappelijke rol blijven vervullen binnen IJsselmonde. Denk hierbij aan schoolsportvereniging en sportentocht IJsselmonde.

Wij zouden het heel leuk vinden om u als sponsor welkom te heten. Wilt u meer info over sponsoring, mail dan naar info@volleyzuid.nl.

Sponsorbrochure PDF