De Rotterdamse superhelden-selectie mocht afgelopen zaterdag een tweede thuiswedstrijd op rij spelen. Dit maal kwam de selectie uit het verre Landgraaf op bezoek. Het vorige seizoen moesten de Rotterdammers in beide wedstrijden hun meerdere erkennen in de Limburgers, dit was nu compleet anders!


De Landgraafnezen hebben, ten opzichte van het vorige seizoen, wel een metamorfose ondergaan en lijken hiermee toch wel wat kwaliteit te hebben ingeleverd. De mannen van Volley Zuid wisten wat hen te doen stond en dat is uiteindelijk altijd makkelijker gezegd dan gedaan!


Met onze spiksplinternieuwe #bestweloranje inspeelshirts konden we direct zorgen dat de tegenstander dusdanig werd geïmponeerd dat het volleyballen zelf nog maar een “formaliteit” zou worden. Dit bleek helaas toch niet helemaal het geval……


De mannen van Volley Zuid wisten in het begin van de wedstrijd niet het gewenste niveau te halen.
Serverend was het matig waardoor de mannen van Landgraaf lang wisten aan te haken. Uiteindelijk bleek aan het einde van de set toch dat de Rotterdammers hun niveau tijdig wisten op te krikken waarmee de set uiteindelijk alsnog redelijk eenvoudig met 25-21 konden worden binnengehaald.


Het vervolg van de wedstrijd kende eigenlijk hetzelfde spelbeeld. Alle Rotterdamse superhelden kregen weer voldoende speeltijd en met vrij zakelijk, maar niet altijd sprankelend volleybal, werden de Landgraafnezen steeds weer een illusie armer…..
Met 25-18, 25-22 en nog eens 25-18 mochten de Limburgers met 0 punten huiswaarts….. en dat is dan best een lange trip …. 2 uur lang terug naar Landgraaf……


De Rotterdammers kunnen weer een overwinning noteren en met 14 punten uit 3 wedstrijden mag er niet geklaagd worden in Superhelden-land…. De overwinningsbiertjes waren dan ook weer heerlijk van smaak!
Volgende week weer een lastig potje in Berlicum tegen goede bekende Hands up.


De mannen van Hands up spelen al jaren een wisselvallige competitie……. Dus geen idee welke kant het dit maal op zal gaan. Maar 4 op een rij klinkt toch wel erg fijn….. dus lijkt ons een goed idee om hier voor te gaan!