Beste leden,

 

Kijkend naar de huidige Coronacijfers is het heel begrijpelijk dat de lockdown is verlengd, maar wat is het jammer dat we niet kunnen volleyballen. Wij hopen dat iedereen gezond is, want dat blijft het belangrijkste. We zijn als bestuur bijzonder trots op het enthousiasme van de leden. Zelfs op afstand zien we binnen de teams hele leuke initiatieven om in contact te blijven. In deze update praten we jullie bij over het reilen en zeilen binnen onze mooie club.

 

Contributie

De Nevobo heeft aangegeven dat er dit seizoen geen promotie of degradatie zal plaatsvinden, omdat er geen representatieve competitie gespeeld kan worden. Het is nu afwachten of en wanneer we weer mogen trainen en er eventuele wedstrijden georganiseerd mogen worden. Nu deze beslissing is gevallen zijn wij als bestuur ook aan het kijken wat dit financieel voor consequenties heeft.  Maanden zonder trainen en wedstrijden staan niet in verhouding tot de contributie die je normaal moet betalen. De eerste helft van de contributie is in 2020 geïnd, omdat we als vereniging wel vaste lasten hebben. Over het tweede deel van de contributie kunnen we zelf als bestuur niks beslissen. Die bevoegdheid ligt officieel bij de ALV (de leden). Wij gaan als bestuur een aantal scenario’s uitwerken, welke we tijdens een Buitengewone Algemene Leden Vergadering (BALV) aan jullie voorleggen. De uiteindelijke keuze van de leden zal uitgevoerd worden door het bestuur.

 

Bijzondere Algemene Leden Vergadering

Deze BALV organiseren we op vrijdag 5 maart 2021 om 19.30 uur. Net als de ALV in november is dit weer online via TEAMS. De officiële uitnodiging en uitleg hiervoor volgt nog. Tijdens deze bijeenkomst willen we ook de nieuwe statuten en het Huishoudelijk Reglement ter stemming brengen, omdat deze nog dateren uit 1998 en dus verouderd zijn. Het voorstel van deze officiële documenten krijgen jullie dan ook ruim van te voren toegestuurd om door te nemen.  Om de Statuten te kunnen wijzigen is het noodzakelijk dat 2/3 van de leden vertegenwoordigd zijn (fysiek of via machtiging.

 

Volleyballen

Wanneer wij weer mogen sporten, zullen we er ook voor zorgen dat er genoeg aanbod zal komen. We zullen de mogelijkheid bekijken voor het binnen volleyballen, maar ook het beachen en de optie om op het gras te volleyballen zullen hierbij meegenomen worden. Dit alles natuurlijk volgens de regels die op dat moment gelden. Op dit moment heeft de jeugd al een aantal keer buiten getraind en dit is goed bevallen.

 

Tot zover deze update. Weet dat wij als bestuur niet stil zitten en wij begrijpen dat er best wat vragen zijn. Weet ook dat het voor ons allemaal nieuw is en onze weg daarin moeten vinden. We rekenen daarom op jullie begrip en vertrouwen.

 

Wij hopen jullie voor nu genoeg te hebben geïnformeerd. Heb je toch vragen dan kan je altijd bij een van ons terecht of je kunt een e-mail sturen naar info@volleyzuid.nl.

 

Blijf gezond allemaal en jullie horen van ons als we meer informatie hebben.

 

Groeten

Het Bestuur

Michel, Anita, Melanie, Niels, Floor, Milon en Albert