Beste Volley Zuid leden,

 

We mogen weer!

 

Wat hebben we hier naar uitgekeken. Gewoon weer trainen en gewoon weer wedstrijden spelen. Kennen jullie de spelregels nog? Hoewel we elkaar even niet gezien hebben, heeft de club niet stil gestaan. Diverse commissies hebben zelfs even wat overuren moeten maken. Zo is de beachcommissie druk geweest met alle planningen toen we op het zand mochten volleyballen en zij kregen ook het grasvolleybal er nog even bij. De jeugdtrainers hebben al die maanden doorgetraind met hun jeugdleden en verdienen een dikke pluim, de CTO die weer aan de slag kon met indelingen en schema’s en ook als bestuur hebben we niet echt stilgezeten. Dat hebben we allemaal graag gedaan, zodat we komend seizoen weer eindelijk mogen doen wat we het leukste vinden; volleyballen.

 

Als CTO en bestuur krijgen we heel vaak verzoeken binnen van teams en individuele leden over teamindeling, trainingsdagen/uren etc. Met 300 leden en tientallen teams is het niet altijd mogelijk om iedereen tevreden te stellen. We proberen zoveel mogelijk rekening met iedereen te houden, maar dat is vaak een hele grote puzzel. We vragen iedereen dan ook aan de club te denken en niet alleen aan het eigen team of je eigen wensen. Volley Zuid zijn we samen.

 

Via deze seizoensbrief geven we jullie de eerste informatie van het nieuwe seizoen.

 

Start trainingen

We gaan 23 augustus weer gestart met de trainingen voor de senioren. De eerste week is dan nog in Sporthal Sportmotor aan de Jan Lighthartstraat 95, naast het Ikazia Ziekenhuis.  Vanaf 30 augustus gaat ook de jeugd van start in deze sporthal. Vanaf 1 september hebben we weer onze eigen sporthal Mercatus beschikbaar.

 

ALV

De Algemene Leden Vergadering staat voor het nieuwe seizoen gepland op vrijdagavond 3 september. Vooralsnog is het de planning om dit in Sporthal Mercatus te organiseren. We houden dan rekening met de op dat moment geldende maatregelen. De agenda voor de ALV zal minimaal twee weken voor de ALV naar alle leden opgestuurd worden. Natuurlijk wordt de ALV net als eerdere jaren gekoppeld aan een gezellige activiteit. Dus zet de datum alvast in de agenda.

 

Oefenwedstrijden

Het is mogelijk om een oefenwedstrijd te organiseren in onze eigen sporthal. Dit kan op zaterdag 4 september of 11 september. Wil je voor jouw team een blok reserveren? Neem dan contact op met het bestuur via info@volleyzuid.nl. Zelf dien je een tegenstander te regelen.

 

CTO

De CTO heeft deze zomer weer veel werk gehad met de teamindeling en de trainingsindeling. Het is ook dit jaar weer gelukt. Je vindt deze indelingen bij deze mail en op de website: www.volleyzuid.nl. Mocht je vragen hebben over de teamindeling of andere volleybalspecifieke vragen, dan kan je contact opnemen met de CTO via info@volleyzuid.nl. De aanspreekpunten zijn als volgt

 

Jeugd               Eline Gorter en Nienke Pranger

Recreanten     Mathilda Mussert en Ricardo Kanselaar

Dames             Ricardo Kanselaar en Kevin van den Berg

Heren               Janice Westerbeek en Britt van Beveren

 

 

Dat was het voor nu. Wij wensen je nog een fijne vakantie en wij tellen met jullie af tot het nieuwe seizoen!

 

 

Het bestuur

Michel van Jaarsveld

Anita de Beer

Niels de Gelder

Floor te Lintel Hekkert

Albert Gorter

Milon van Seventer

Melanie ter Haar

 

Download hier de teamindeling en trainingsavonden!

Teamindeling seizoen 2021-2022

trainingsavondenindeling seizoen 2021-2022