Beste leden

Een kleine update van het bestuur betreffende de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn gecommuniceerd.

Tot en met 28 april zullen we als vereniging nog dicht zijn. Een week hiervoor wordt besloten of deze datum nog aangepast gaat worden.

Daarnaast heeft de bond besloten dat de eindstand van de competitie gebaseerd wordt op het quotient (punten/wedstrijden). Officieel worden er geen kampioenen aangewezen. Toch is het leuk om te melden dat 3 Volley Zuid teams op de eerste plaats zijn geëindigd. Het gaat om Dames 3, Dames Recreanten en Recreanten Mix 3. Zij zullen door hun eerste plaats promoveren. Ondanks dat dit een onzekere tijd is, willen we deze teams toch van harte feliciteren.

En er is nog meer goed nieuws. Want heren 1 is gepromoveerd naar de Eerste Divisie. Dit komt door hun 2e plek en omdat de bond een extra Topdivisie heeft ingevoerd waardoor er meer teams promoveren. Ongelofelijk dat wij als club deze kans krijgen. Ook Heren 1 gefeliciteerd.

Tot slot willen we nog aangeven dat we trots zijn op alle initiatieven die we zien om in beweging en met elkaar ik contact te blijven. De saamhorigheid is groot 🍀

Als we meer weten dan komen we bij jullie terug. Blijf in de tussentijd thuis en blijf vooral gezond.

Groeten
Milon, Albert, Floor, Niels, Anita en Michel