Hulde voor de fitte dames die zaterdag 14 december weer langs en in het veld stonden. Dit werd nog bijna ontsiert door één van onze verdedigers uit het mannenteam. De wens dat hij graag twee van de dames in de nacht van vrijdag op zaterdag in de stad zou tegenkomen kwam gelukkig niet in vervulling. De twee dames lagen allang op één oor.

Wanneer we vorige week de fout hadden gemaakt om geen lekkernij voor de wedstrijd te nuttigen, heeft Nanet de traditie weer voortgezet en ons voorzien van heerlijke brownies. Perfecte wedstrijdvoorbereiding!

De eerste set ging nek aan nek van start. Er is tijdens deze set bijna niet een verschil van 2 punten geweest. De verdediging van Volley Zuid zat er nog niet helemaal in waardoor de kracht aan het net nog niet optimaal was. Milon blokkeerde op het einde van de set de één na de andere bal. Wij hebben op het juiste moment doorgezet en werd de set met 27-25 gewonnen.

De tweede set liep al een stuk vlotter. Kris kwam in het spel en knalde de ballen er op haar grandioze manier in. De tegenstander had geen schijn van kans. Het potje liep bijna moeizaam voor Volley Zuid tot een eind. De Dames pakte de set met 25-19.

Tijdens de derde set gaf Volley2B nog wat meer druk, maar als snel gingen de koppies hangen en vloog Volley Zuid over hen heen. Naomy die op cruciale momenten moest serveren deed dit zonder problemen en scoorde nog een aantal met een ace. De set werd gewonnen met 25-21.

De beruchte derde set bestaat nu na 3 wedstrijden niet meer. We zijn standvastig en we doen wat we moeten doen op de juiste momenten. De vierde set gingen we daarom ook met volle overtuiging in. En we gaven ons zelf 5 punten! (25-15).

We gaan nu de ‘winterstop’ in en ons lekker vol stoppen met lekkernijen. Op zaterdag 11 januari zullen we het opnemen tegen Voltena. Altijd spannend welk team ze neerzetten bij een thuiswedstrijd, maar ons doel is om na de kerst van de grond te komen!

Fijne kerst allemaal!