Na een extra lange zomerstop zijn we weer in de zaal te vinden! Het seizoen is bijna begonnen en daarom spelen de meeste teams nog even een paar oefenwedstrijden of toernooien. Wij hadden vorige week zaterdag en afgelopen zondag een oefentoernooi.

 

Het toernooi was in het mooie Borne (vraag me niet waar dat ligt 😉 ) en het was wel geteld 2 uur rijden. We waren al aardig ingekakt tegen de tijd dat we aankwamen. Na eerst wat te hebben gedronken bij Melanie haar ouders gingen we naar de sporthal. Tijdens de eerste wedstrijd was al snel duidelijk dat we er nog niet helemaal bij waren en we nog een beetje met ons koppies in de auto waren. Niet iedereen, want Nienke P. heeft deze wedstrijd vet lekker staan knallen. Maar het team kon haar deze wedstrijd even niet bijhouden. Gelukkig heeft ze de andere wedstrijden ook nog heerlijk staan knallen! Na de eerste wedstrijd mochten we even bijkomen, maar veel tijd was er niet. Hup, door naar de tweede wedstrijd. Nieuwe moed! En vooral de opdracht om met meer energie en enthousiasme te spelen. En ja hoor, dat deden we! Lekker, set 1 in the pocket. En ook die tweede set was van ons! Toch niet voor niks helemaal naar Borne gereden! Het hoogte puntje van die wedstrijd was het blok van onze geblesseerde Loes, die nu alles met Links moet doen. Zo ook haar blokken en dit keer had ze hem! En niet zo’n klein beetje ook!

 

Met goede moed gingen we door naar de laatste wedstrijd. Allemaal wel al aardig moe, maar we hadden gezien dat dit best een goed team was dus dat we echt nog wel even moesten knallen! Dus alle laatste energie ging mee het veld in. De eerste ging heel erg goed! We stonden in het begin voor, tot dat we een serves serie tegen kregen. Maar we herpakte ons en stonden weer bijna gelijk. Milon lekker aan knallen aan het net, Kris aan het net en Evelien aan de aanval en aan het blok. En met Annyka en Donja in het achterveld werden alle ballen van de grond gehaald! Maar helaas.. deze set verloren we met twee punten verschil. Maar niet getreurd! We hebben nog een set. Daar gingen we, dit keer met echt onze allerlaatste energie. En ook dit was weer een pittige set. Maar we deden het goed! Ook weer in het achterveld waren we lekker op dreef. De serves was sterk en daarmee hebben we een aantal lekkere series gehad! Toen was het moment daar, 23-24. Tegenstander aan de serve. Iedereen gefocust. YES, serve gaat uit! Oké wij weer! En we pakte de punten, punt voor punt en deze set wonnen we! 24-26!

 

Wij hebben een leuk toernooi gespeeld en vooral een hoop geleerd voor het komend seizoen. Volgende week onze eerste wedstrijd tegen Fusion in Rotterdam! Tot volgende week!

 

XOXO