Beste leden,

Het is alweer 25 jaar geleden dat onze vereniging is opgericht vanuit een fusie. Het jubileumjaar trappen we dan ook af met een feestelijke avond; het 25-jarig VolleyBal!

Op zaterdag 7 januari 2023 zijn alle leden, oud-leden, sponsoren en relaties welkom om het glas te heffen. Het feest is in de sporthal zelf aan de Spinozaweg 398 in Rotterdam. De dresscode is: With a touch of silver.

De minimumleeftijd is 18 jaar.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur            Inloop

19.30 uur            Start borrel

20.00 uur            Proost en speech voorzitter

20.30 uur            Start feestavond

00.00 uur            Einde van het feest

Kaartjes voor het feest zijn verkrijgbaar voor € 10,00 per persoon. Neem gerust ook je partner mee, want feesten doe je samen! Je kunt je aanmelden via 25@volleyzuid.nl. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoek per mail.

Als je je opgeeft om de organisatie te helpen met de op- en/of afbouw dan kost je ticket maar € 7,50! Zondag 8 januari spreken we om 12 uur af en wij zorgen voor een lekker broodje. Aanmelden kan ook via de mail.

Samen gaan we er een onwijs mooi feest van maken! Help je mee om dit event te promoten bij alle (oud)leden? Voor de jeugd organiseren we trouwens later in het jaar een jubileumevenement.

Mochten er vragen zijn dan kan je ons bereiken via 25@volleyzuid.nl of spreek ons aan in de sporthal.

Groeten,

De organisatie

Milon, Anita, Ronald, Nienke, Hellen en Michel