De eerste thuis wedstrijd! 

Wij hadden er zin in! Om 5 uur stonden we al te trappelen, om te mogen spelen! Voordat we konden spelen, gingen we eerst even ons H1 nog aanmoedigen! En die pakte de overwinning met 3-2. Dat is alvast een goed begin van de avond! Tijdens de eerste set werd meteen de toon gezet, dit wordt een pittige wedstrijd, na hard werken verloren we de eerste set met 22-25.

 Maar we lieten onze koppies niet zakken, want we hadden gezien dat het erin zat!! Dus vol nieuwe energie en koppies op, stapte we opnieuw het veld in! En wat gingen we goed, de ene bal na de andere bal sloegen we de grond in! Na een goede voorsprong, lieten we VCN nog aardig terug komen.. maar we lieten ons niet kennen, de tweede set was voor ons! Met 25-22 hadden we onze eerste set in de pocket ! Dit gaf goede moed voor de derde set. Maar de derde set ging niet helemaal zoals gewenst.. na hard vechten, verloren we de derde set met 17-25. Deze set was het toch de service pass en de service zelf die niet helemaal mee zat. 

Maar als we wilde winnen, moest het de 4e set gaan gebeuren! En dat was onze instelling. Nu moet het gebeuren. Vierde set begonnen we lekker, met Loes die haar eerste wedstrijd van het seizoen speelde en heeerlijk alles hard erover heen sloeg. Milon die aantal heeerlijke ballen sloeg en met ons enthousiasme en fanatisme was VCN overdonderd en wonnen wij met 25-22!! Maar we waren er nog niet! De 5e set moesten we nog pakken. Je kan begrijpen, dat we nu niet meer wilde verliezen! Met de beginopstelling van vorig seizoen begonnen we!  En pakte we een voorsprong en gingen we er van door! Na een aantal wissels tussen beertje en Nienke sloeg Nienke een paar heerlijke ballen tussen het blok door en mocht Beertje het achterveld verdedigen samen met Denise en Donja! Maar VCN kwam terug en vochten terug. Hun midden was sterk en was moeilijk af te blokken. Maar beetje bij beetje hadden we haar door en maakte we het haar moeilijk. En ja hoor, ook de 5e set pakte we met 15-12. De eerste thuiswedstrijd was voor ons!! 

Na het publiek bedankt te hebben! ( waar we overigens erg blij mee zijn, dat die er weer bij mogen zijn!!) gingen wij een heerlijk en verdiend drankje doen! 

Volgende week vrijdag mogen wij tegen Sliedrecht op dit de nummer 1! Zien we jullie dan weer?

Groetjes!