Afgelopen zaterdag hadden we een wedstrijd in onze eigen hal. Omdat dat er geen publiek mocht komen kijken bij de wedstrijd, had Britt haar telefoon vast gezet en hebben we de livestream op onze Instagram gestart. Op die manier konden al onze Fans toch nog genieten van onze wedstrijd!

 

Toen de telefoon geïnstalleerd was gingen we het veld op! Vol goede moed begonnen we aan de warming up en stoomde we ons warm voor de wedstrijd tegen Roosendaal. We hadden niet helemaal een compleet team, we misten namelijk onze buitenspeelster Kris die thuis nog aan het wachten was op haar test uitslag.. Gelukkig had Melanie net op tijd haar uitslag binnen gelegen en die was negatief! Dus goed nieuws, Melanie mocht spelen!

 

In de eerste set moesten we even inkomen.. we gingen meedoen met hun niveau en dat haalde ons niveau niet omhoog… dus helaas eerste set verloren we met 14-24. Maar niet getreurd, we hebben nog 3 sets te gaan. We gingen de tweede set in met als opdracht, meer enthousiasme, meer pit en meer risico nemen! En dat hielp zeker, we gingen lekker! Milon sloeg de ene bal na de andere bal in! En elke punt dat gemaakt werd, werd gevierd! Het vertrouwen zat er goed in en dat was te zien ons spel! Tegen het einde van de set kwam Roosendaal terug… en zakte wij beetje in. Na een time out van Wouter en een goede peptalk, pakte we ons vertrouwen terug en pakte we de tweede set met 26-24 !

 

Na deze overwinning gingen we vol vertrouwen het veld in! En we speelde goed, de ene bal na de andere bal werd er in geslagen aan het net door Evelien en Nienke P en niet te missen Annyka!  Ook achterin het veld werd er veel op gedoken door Donja onze Libero, maar ook door Loes die deze wedstrijd in het achterveld niet te missen was! ( Dit waren de woorden van Jan! ) En ook de in derde set, kwam Roosendaal terug. Maar we lieten ons niet uit het veld slaan en waren er van overtuigd dat we de derde set wilde en gingen pakken! En dat deden we met 25-23!

 

En dat deed ons zeker goed! De vierde set hebben we ook heerlijk gespeeld. Punt voor punt naar de overwinning, met elkaar! Tegenstander voelde zich verslagen en wij pakte ook de 4de set met 25-16! En dat betekent dat we ons eerste thuiswedstrijd met 3-1 gewonnen hebben! Wat een wedstrijd, wat een plezier hebben we gehad! Dit bied goede hoop voor de toekomst, we zien uit naar de volgende wedstrijd. En gaan deze week hard trainen om ook volgende week weer te winnen!

 

Iedereen die gekeken heeft bedankt voor het kijken, we gaan ons best doen om volgende week weer een livestream te doen!

 

XOX