Aangezien het aankomende vrijdag Valentijnsdag is konden we zaterdag zeggen dat de week van de liefde van start is gegaan. Deze liefde is iedereen ook niet ontgaan op zaterdag 8 februari.

Het begon al met enkele dames die hun liefde hebben geuit naar de rest van het team dat zij het toch erg fijn vinden om knus met elkaar de wedstrijdvoorbereiding in de kantine door te brengen. Milon heeft daar een schepje bovenop gedaan door een heerlijke kruidcake mee te nemen. Sharon & Janice hebben hun hele zaterdag doorgebracht in de zaal om met ons mee te doen: is dat geen ware liefde? Eenmaal aangekomen in de zaal zagen we dat er naast ons een aantal oude geliefdes van de dames aan het volleyballen waren tegen Heren 2. Daarnaast zette Kris gelijk de liefde al voort bij het inspelen door een ‘zetje in de buik’ te geven aan één van de meiden van HLB.

De wedstrijd is van start gegaan en de eerste set verliep goed. Enkele van ons moesten nog een beetje inkomen, maar als team hebben we prima spel geleverd. Aangezien de liefde het hoogste woord had zaterdag, hebben wij de Brabantse dames dan maar ook de eerste set gegeven. In de tweede set kwam er meer pit in het spel. Loes sloeg de ene na de andere bal in de grond en de dames van HLB wisten niet wat zij moesten doen tegen de aanvallen van Loes op positie 4. We pakte de tweede set en begonnen met weer frisse moed aan de derde set. Ook deze set verliep goed. We hadden de dames van HLB onder controle. Aan de andere kant van de zaal was minder controle maar bovenal wel veel liefde aanwezig. Één van die oud-geliefdes raakte zijn speeksel kwijt en dat kwam prompt terecht in het veld van de heren van VZ. Speeksel uitwisselen tijdens een wedstrijd is misschien iets te overdreven, zelfs in een week van de liefde! We waren even afgeleid en daardoor stortte het spel in de vierde set in. We kwamen op een grote afstand en ook de serviceserie van Loes heeft ons niet meer tot een overwinning kunnen brengen. Met alle liefde vanuit de supporters op de tribune hebben we alles gegeven in de vijfde set, maar helaas ging de winst naar HLB.

De liefde was desondanks nog niet voorbij. Jan ging de dames maar even appeltaart delen, want die billen moeten ook goed gevuld blijven. En als kers op de slagroomtaart kwam er nog een doos op tafel met Milka hartjes.

Bedankt voor jullie liefde lieve supporters, volgende week gaan we weer voor de winst!