Wanneer de doelstelling handhaving is dan is het vreemd om te moeten constateren dat je na 9 speelronden als voornaamste concurrent wordt gezien van kampioenskandidaat nummer 1 VC Limac.

VC Limac heeft nooit onder stoelen of bank gestoken dat zij maar één doel voor ogen hebben en dat is aan het einde van dit seizoen de kampioensbeker omhoog houden en hiermee doorstoten naar de eerste divisie.

Afgelopen zaterdag troffen beide ploegen elkaar in het Zuid Rotterdamse…… het werd een ware anticlimax voor de thuisploeg. Waar bijna iedereen hoopte op een spektakelstuk bleken enkel de Limburgers de echte urgentie te voelen om de wedstrijd te willen winnen. Bij Volley Zuid liep het vanaf het eerste fluitsignaal niet. We kunnen diverse argumenten aandragen maar dat is zinloos. Volley Zuid speelde wellicht de slechtste wedstrijd van het seizoen, maar dit was ook de verdienste van een heel sterk VC Limac. Het moet wel heel gek lopen wanneer de selectie van VC Limac niet met overmacht kampioen zal gaan worden in deze tweede divisie poule……. En dat is dan ook zeer terecht!

Met een dikke 0-4 en de staart tussen de benen dropen de Rotterdammers af. Het verlies was pijnlijk en dan smaakt het geel niet goed. Met beide beentjes op de vloer en wellicht een kleine illusie armer mogen we enkele weken rusten en de zonden overdenken.

We blijven Superhelden. Dus ook in het nieuwe jaar 2020 zullen we onze krachten moeten gaan bundelen……. Ieder op zijn eigen manier, ieder in zijn kracht. We hebben elkaar nodig om dit seizoen tot een nog groter succes te maken!
Wanneer je op de ranglijst kijkt staat Volley Zuid gewoon met 35 punten uit 10 wedstrijden op een tweede plek en dan heb je geen recht om te klagen maar moeten we eigenlijk gewoon TROTS zijn!

When you’ve been fighting for it all your life
You’ve been struggling to make things right
That’s how a superhero learns to fly
Every day, every hour, turn the pain into power

De am”bier”tieuze vrienden van heren 1 wil iedereen bedanken voor het support en het vertrouwen. Dat voelde goed en we hopen jullie dan ook weer te zien in 2020!

#Genietvandefeestdagen!
#rotjeniettelangbeethouden
#volleybalttocheenstuklastiger