Jacuzzi, lekkere wijntjes en Solex rijden door het leuke Breda, dit waren de fijne ingrediënten van een waanzinnig teamweekend. Oh ja ook Wik 2 en Flits 1 werden als klapper aan de zegekar gebonden……..
Wie zijn wij? Hoog tijd om eens is voor te stellen:

Wij zijn dames 2 van Volley Zuid, ofwel het aller-leukste team van de club! Nou ja, dat vinden we zelf in ieder geval.

Onder leiding van Ricardo en nieuwkomer Bart zullen we ook komend seizoen uitkomen in de promotieklasse. Bart, tof dat je deze uitdaging aan wil gaan! Waar we vorig jaar uiteindelijk nog vochten tegen degradatie, hopen we komend seizoen opnieuw te handhaven, wellicht een plekje te stijgen ten opzichte van vorig jaar. Dit zullen we proberen met de volgende speelsters:

Voor de spelverdeling kunnen we bouwen op onze vaste rots in de branding Floor en ook Simone zal dit seizoen weer de ballen hoog houden in ons team. Om deze ballen hoog te houden, zullen deze daar gebracht moeten worden door onze passer-lopers; Bekende gezichten Janice en Tamar zullen dit ook komend  seizoen weer proberen, net als onze 2 jonge nieuwkomers Willemijn (komt over van Forza Schouwen Duiveland) en Lisa (maakt de overstap van Volley2B). Om de ballen op de grond te krijgen bij onze tegenstanders of om juist te voorkomen dat de ballen ons om de oren vliegen hebben we ook het nieuwe seizoen flink wat geweld aan het net staan; Naast Wilma en Hellen op de diagonaal hebben we op midden ook dit jaar weer Saskia en Roos als vertrouwde gezichten en zal Dewi vanuit dames 3 doorschuiven en ons op deze positie komen versterken. Dan sluiten we de bende af met onze inmiddels onmisbare libero Sharon.
Kortom 3 nieuwkomers om het team te verjongen en te versterken, welkom lady’s!

Vrijdagavond: lekker borrelen en onze meegenomen hapjes nuttigen.

Teamgesprek om vervolgens ECHT aan de borrel te kunnen en te genieten van de jacuzie


Berichtje van onze gastvrouw/gastheer teamweekend:
“Lieve volleyballers,
We hebben erg genoten van de gezellige drukte! En wat fijn dat jullie het zo netjes hebben achter gelaten. Jullie zijn een mooi team zo met elkaar, probeer dat zo te houden en maak er een, in alle opzichten, mooi en sportief seizoen van! We komen gauw eens een wedstrijd kijken bij jullie.
Liefs Jan en Eveline”

ontbijtje op locatie

Solex-tour door Breda