Beste leden

Zoals jullie weten gaan op zaterdag 25 september de nieuwe maatregelen gelden die passen bij het Corona beleid van de overheid. We mogen gelukkig weer alles doen in de sporthal en hoeven geen 1.5m afstand meer te houden. De enige maatregel die wel van toepassing is, is de Corona check in de kantine.

De kantine valt officieel onder de horecawet en we zijn dus verplicht om daar een controle uit te voeren. Alleen bij volledige vaccinatie, recente genezing en een negatieve test mag je de kantine betreden. Kan je dit niet aantonen dan is het helaas niet mogelijk om de kantine te betreden. Wanneer er controle is dan kunnen wij onze horecavergunning verliezen en moet de kantine dicht.

Wij vragen alle leden om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Wij zullen als club geen politieagent gaan spelen, maar benadrukken wel dat het sluiten van de kantine voor onze club niet gunstig is.

Zorg dat je altijd een groen vinkje kan laten zien als er controle is bij de ingang van de kantine. De zaaldienst zal hiervoor plaatsnemen in de gang en niet in de zaal. De zaaldienst ontvangt hiervoor tekst en uitleg.

We moeten het hier mee doen en we hopen dat de regels voor sportkantines snel aangepast gaat worden.

Pak je verantwoordelijkheid en samen gaan we er een top seizoen van maken.

En extra mededeling: de pin doet het helaas nog niet. Graag contant betalen. We zijn er druk mee bezig dit te regelen.

Groet het bestuur.