Nieuws

Prijs ophalen loterij

Tijdens de loterij van afgelopen zaterdag zijn er 3 prijzen niet opgehaald. Als jij 1 van de onderstaande lotnummers heb kan je je melden bij iemand van de organisatie en je prijs ophalen. 438 – Decathlon bon 716 – Dove pakket voor hem 717 – Keukenpakket Zien we je snel? De organisatie Janice, Milon, Nanet, … Lees verder in “Prijs ophalen loterij”

15-04-2019

Hankie Pankie Shanghai

Wedstrijdverslag 4 april 2019 – Dames 1 Met het idee om na de wedstrijd te gaan stappen in Breda nam de helft van het team de trein vanaf Rotterdam Centraal. Na een overheerlijke oliepasta en de pikante rode oortjes verhalen van Kris kregen we de donderdagavond sfeer wel te pakken. De wilde plannen werden al … Lees verder in “Hankie Pankie Shanghai”

08-04-2019

Een tweede ronde?

Heb jij ook wel eens sportkleding of -schoenen die je niet meer draagt en die nog geschikt zijn voor een 2e ronde? Dan is er vast wel iemand met een klein budget die je er heel blij mee kan maken. Volley Zuid wil graag de gelegenheid geven om vraag en aanbod te bij elkaar te … Lees verder in “Een tweede ronde?”

29-03-2019

Na eindelijk weer een overwinning lijkt het BRONS voor het am”bier”tieuze heren 1 binnen handbereik!

Na 4 vervelende verliespartijen op rij was het voor iedereen duidelijk dat de selectie van Volley Zuid de laatste weken niet naar behoren presteert. In veel van de gespeelde sets gedurende de laatste wedstrijden werd er geen goed niveau behaald door de Rotterdammers en in de sets waarin dit wel gebeurde was de tegenstander soms … Lees verder in “Na eindelijk weer een overwinning lijkt het BRONS voor het am”bier”tieuze heren 1 binnen handbereik!”

29-03-2019