Nieuws

Herinnering: (B)ALV

Beste leden,   Zoals we eerder dit jaar hebben aangekondigd, nodigen we jullie uit voor de Buitengewone Algemene Ledenvergadering (BALV) voor het in stemming brengen van de nieuwe Statuten en het nieuwe Huishoudelijk Reglement. Beide officiële documenten zijn verouderd en met de nieuwe wetgeving is het noodzakelijk om deze te actualiseren. Daarnaast hebben we als … Lees verder in “Herinnering: (B)ALV”

22-02-2021

Update vanuit het bestuur

Beste leden,   Kijkend naar de huidige Coronacijfers is het heel begrijpelijk dat de lockdown is verlengd, maar wat is het jammer dat we niet kunnen volleyballen. Wij hopen dat iedereen gezond is, want dat blijft het belangrijkste. We zijn als bestuur bijzonder trots op het enthousiasme van de leden. Zelfs op afstand zien we … Lees verder in “Update vanuit het bestuur”

19-01-2021

FONDO sponsort Volley Zuid

Stevin van Keulen is Support-medewerker van FONDO en daarnaast speler van het eerste herenteam van Volley Zuid. Dit team speelt in de eerste divisie, het derde niveau van Nederland. Sinds kort is FONDO sponsor van deze Rotterdamse volleybalvereniging, onder meer zichtbaar op de inspeelshirts van Volley Zuid. Tenminste, als het Covid19-virus het toestaat dat de … Lees verder in “FONDO sponsort Volley Zuid”

13-11-2020

Lees hier welke regels er bij Volley Zuid gelden omtrent Covid-19

We mogen weer de zaal in!   Hoe is onderstaande document tot stand gekomen? Allereerst hebben wij de protocollen van de NeVoBo, NOC NSF en de Koninklijke horeca Nederland geraadpleegd. Vervolgens hebben wij gekeken wat de gemeente Rotterdam aan overige eisen heeft gesteld. Dit omdat het per gemeente verschilt welke eisen er worden gesteld. Hierbij … Lees verder in “Lees hier welke regels er bij Volley Zuid gelden omtrent Covid-19”

02-11-2020

Rabo ClubSupport

Yeah 🎉 Volley Zuid ontvangt van Rabo Clubsupport bijna €700 voor de volleybalspeeltuin! En dit dankzij jullie stem. Ons doel is meer jonge kinderen uit de wijk in beweging krijgen. We gaan dit geld besteden aan het werven van kinderen op o.a. scholen. Namens het bestuur heel erg bedankt voor het stemmen!

02-11-2020

Stemmen op Volley Zuid!!

Hallo allemaal. Volley Zuid doet mee met Rabo ClubSupport. Wij hebben ons aangemeld voor support van de volleybalspeeltuin. Kunnen wij op jouw stem rekenen? Je kan stemmen als je 12 jaar of ouder en lid bent van de Rabobank. Doe het voor 25 oktober! Stem nu direct in de app of online op rabobank.nl/clubsupport. Deel … Lees verder in “Stemmen op Volley Zuid!!”

11-10-2020

Jostiband/team

Aangezien corona de sport steeds meer gaat hinderen zetten wij alle zeilen bij om de situatie zo goed mogelijk te maken. We zijn op zaterdag 3 oktober afgereisd naar Volley Meerkerk om eens even wat kabaal te gaan maken. Emma heeft haar debuut gemaakt tijdens deze wedstrijd en we zijn ontzettend blij dat zij (wanneer … Lees verder in “Jostiband/team”

05-10-2020

Eerste thuiswedstrijd!

Afgelopen zaterdag hadden we een wedstrijd in onze eigen hal. Omdat dat er geen publiek mocht komen kijken bij de wedstrijd, had Britt haar telefoon vast gezet en hebben we de livestream op onze Instagram gestart. Op die manier konden al onze Fans toch nog genieten van onze wedstrijd!   Toen de telefoon geïnstalleerd was … Lees verder in “Eerste thuiswedstrijd!”

01-10-2020