Nieuws

Heren 1 stelt zich voor……

SECOND DIVISION HERE WE COME AGAIN………………… Het vlaggenschip van de Zuid Rotterdamse club neemt zich ieder seizoen voor om vol strijd en met plezier te volleyballen. Hiermee hopen zij dat er in ieder geval drie teams onder hen eindigen zodat de uitgesproken doelstelling “handhaving” kan worden gerealiseerd. Na inmiddels 8 seizoenen op dit niveau te … Lees verder in “Heren 1 stelt zich voor……”

19-08-2019

Prijs ophalen loterij

Tijdens de loterij van afgelopen zaterdag zijn er 3 prijzen niet opgehaald. Als jij 1 van de onderstaande lotnummers heb kan je je melden bij iemand van de organisatie en je prijs ophalen. 438 – Decathlon bon 716 – Dove pakket voor hem 717 – Keukenpakket Zien we je snel? De organisatie Janice, Milon, Nanet, … Lees verder in “Prijs ophalen loterij”

15-04-2019

Hankie Pankie Shanghai

Wedstrijdverslag 4 april 2019 – Dames 1 Met het idee om na de wedstrijd te gaan stappen in Breda nam de helft van het team de trein vanaf Rotterdam Centraal. Na een overheerlijke oliepasta en de pikante rode oortjes verhalen van Kris kregen we de donderdagavond sfeer wel te pakken. De wilde plannen werden al … Lees verder in “Hankie Pankie Shanghai”

08-04-2019