Nieuws

Houdoeee!

Aangezien wij afgelopen zaterdag de grens over moesten om in het mooie Brabant een potje te gaan volleyballen, hebben wij een tussenstop gemaakt bij Annyka. Een heerlijke lasagne is voor ons klaargemaakt en de verse worstenbroodjes waren afgehaald bij de plaatselijke Brabantse bakkerij. Je zou zeggen: een betere wedstrijd voorbereiding kan bijna niet. We moesten … Lees verder in “Houdoeee!”

21-01-2020

Vrijwilligers gezocht!

Hallo allemaal. Volley Zuid werkt aan maatschappelijke betrokkenheid. Als sportplusvereniging hebben we daarin een voorbeeldfunctie. In 2020 willen we een 2-tal projecten gaan starten. We gaan de jullie inmiddels bekende breiclub gelegenheid geven regelmatig hun activiteiten bij ons in de kantine houden en we gaan starten met een taal/beweegproject in samenwerking met Rotterdam Sportsupport. Dit … Lees verder in “Vrijwilligers gezocht!”

27-12-2019

De Schurken van VC Limac geven de Superhelden van Volley Zuid een pak slaag!

Wanneer de doelstelling handhaving is dan is het vreemd om te moeten constateren dat je na 9 speelronden als voornaamste concurrent wordt gezien van kampioenskandidaat nummer 1 VC Limac. VC Limac heeft nooit onder stoelen of bank gestoken dat zij maar één doel voor ogen hebben en dat is aan het einde van dit seizoen … Lees verder in “De Schurken van VC Limac geven de Superhelden van Volley Zuid een pak slaag!”

17-12-2019

Nachtelijke escapades

Hulde voor de fitte dames die zaterdag 14 december weer langs en in het veld stonden. Dit werd nog bijna ontsiert door één van onze verdedigers uit het mannenteam. De wens dat hij graag twee van de dames in de nacht van vrijdag op zaterdag in de stad zou tegenkomen kwam gelukkig niet in vervulling. … Lees verder in “Nachtelijke escapades”

16-12-2019

Rotterdamse Superhelden winnen krachtmeting van de “Roze Vogels” in Gennep!

Enigszins verrassend vindt de Rotterdamse mannenselectie zich na 8 gespeelde wedstrijden terug op een tweede positie op de ranglijst.  Afgelopen zaterdag mochten zij zich in Gennep gaan opmaken voor een ware topper in de tweede divisie. Vorig seizoen wist Volley Zuid in de verloren wedstrijden altijd wel een setje mee te pakken, echter was het … Lees verder in “Rotterdamse Superhelden winnen krachtmeting van de “Roze Vogels” in Gennep!”

09-12-2019

Superhelden Volley Zuid pakken 4 “lelijke” punten tegen hekkensluiter uit Eindhoven!

Afgelopen zaterdag mochten de mannen van Volley Zuid voor de tweede week op rij voor het eigen thuispubliek aantreden, dit maal tegen hekkensluiter VCE/PSV uit Eindhoven. Gezien de stand op de ranglijst was de Rotterdamse selectie het aan hun stand verplicht om dit klusje redelijk eenvoudig te klaren. De Superhelden uit Zuid staan tot ieders … Lees verder in “Superhelden Volley Zuid pakken 4 “lelijke” punten tegen hekkensluiter uit Eindhoven!”

06-12-2019

Yes, eindelijk 5 punten!

Hoe moeizaam het seizoen begon, hoe krachtig wij de afgelopen weken bezig zijn. Zaterdag 30 november moesten wij het opnemen tegen VCN. De ploeg die vorig jaar promoveerde uit de promotieklasse en een plekje boven ons in de ranglijst stond. Voor hen was de wedstrijd net zo belangrijk als voor ons: niet verder naar beneden … Lees verder in “Yes, eindelijk 5 punten!”

02-12-2019

Hands up voor Volley Zuid D1

Na de overtuigende overwinning van vorige week op Voleco mochten wij afgelopen zaterdag in Berlicum aantreden tegen de dames van Hands up. Inmiddels is het een traditie geworden om voor én na de wedstrijd met z’n allen allerlei zelfgemaakte baksels en andere lekkernijen te nuttigen. Annyka had haar wraps meegenomen naar Berlicum en de plaatselijke … Lees verder in “Hands up voor Volley Zuid D1”

27-11-2019