Nieuws

Corona update!

Beste allemaal, De competitie gaat weer beginnen onder bepaalde voorwaarden en die sommen wij hieronder op: – Overal is het verplicht om een mondkapje te dragen dus ook op de tribune en in de kantine! Uitgezonderd als je aan het spelen bent en als je zit in de kantine. – QR code is verplicht bij … Lees verder in “Corona update!”

03-02-2022

Blijkbaar kan je spierpijn krijgen van volleyballen…

Afgelopen zaterdag hebben wij het opgenomen tegen de Rotterdamse ploeg Libanon. De historie heeft ons niet voor verrassingen kunnen zetten, want er worden altijd vijf sets gespeeld tegen Libanon. Zo ook op zaterdag 6 november. Door uitgelopen wedstrijden van vorige teams begonnen we pas om 17:55 uur met inspelen. Rond 18:30 uur begon de wedstrijd … Lees verder in “Blijkbaar kan je spierpijn krijgen van volleyballen…”

11-11-2021

Corona update!

Beste leden, Zoals te horen was in de persconferentie zullen wij vanaf zaterdag 6-11-2021 iedereen die de zaal, van 18 jaar en ouder, betreedt moeten vragen om een QR-code in de coronacheckapp te laten zien. Zowel bij de trainingen als bij de wedstrijden en zowel publiek als sporter. Er zal vanuit de gemeente Rotterdam ook … Lees verder in “Corona update!”

08-11-2021

Wedstrijdverslag D1

Afgelopen zaterdag moesten we in onze home town, bij fusion. We waren er klaar, helaas konden Loes en Evelien er niet bij zijn, maar we hadden versterking Dewi bij ons!  De wedstrijd begonnen we wat anders dan normaal, we hielden eerst 1 minuut stilte voor de trainster van de tegenstander die afgelopen week was overleden. … Lees verder in “Wedstrijdverslag D1”

20-10-2021

Hedde Gij spinazie op?!

< Graag dit wedstrijdverslag lezen met de Zachte G. > Zaterdag 9 oktober was het zover: Tilburg meets Rotterdam! André die ons tijdens de warming-up leerde dat we daar eigenlijk helemaal niet warm van hoefde te worden, maar dat het hoofdzakelijk belangrijk was voor het teamgevoel, heeft ervoor gezorgd dat wij die warming-up voortaan achterwege … Lees verder in “Hedde Gij spinazie op?!”

12-10-2021

Een Crispy Chicken & Quarter Pounder is het beste medicijn

Dames 1 heeft afgelopen vrijdag een wedstrijd gespeeld in Sliedrecht. Een soort van vrij weekend dus en daar hebben wij mooi van geprofiteerd. Er werd verbouwd, een weekendje weg gegaan, geshopt, een gala bezocht en vooral veel gegeten. Kortom, Dames 1 had een succesvol weekendje. Helaas hebben wij geen punten mee naar Rotterdam gebracht op … Lees verder in “Een Crispy Chicken & Quarter Pounder is het beste medicijn”

04-10-2021