Nieuws

Heren 1 Volley Zuid: Kan iemand het negatieve spiraaltje komen verwijderen?

De Zuid Rotterdamse selectie zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. De laatste drie wedstrijden werden allemaal met 3-1 verloren. De vorige wedstrijd tegen de mannen van HLB Daal gaf echter vertrouwen aangezien hier een goed niveau werd behaald. De reserves uit Den Dungen, tevens nummer twee op de ranglijst, moesten diep gaan … Lees verder in “Heren 1 Volley Zuid: Kan iemand het negatieve spiraaltje komen verwijderen?”

20-03-2019

Heren 1 Volley Zuid verliest voor derde keer op rij maar spelbeeld geeft hoop voor de toekomst!

Na de teleurstellende verliespartijen tegen VC Landgraaf en Hajraa, waarbij de am”bier”tieuze Rotterdammers nimmer het gewenste niveau wisten te behalen bleek het weekje rust hen enigszins goed te hebben gedaan. Afgelopen zaterdag kwamen de reserves uit Den Dungen HLB Daal op bezoek. Na Skunk is dit vooralsnog de beste ploeg uit de poule gebleken. In … Lees verder in “Heren 1 Volley Zuid verliest voor derde keer op rij maar spelbeeld geeft hoop voor de toekomst!”

13-03-2019

We hebben gelachen,…..!

Afgelopen zaterdag viel eigenlijk alles een beetje samen. Het begon al met het feit dat de wedstrijd mogelijk verplaatst zou worden naar 10:30 uur. Deze eventuele verplaatsing tikte het autisme van Milon behoorlijk aan en daar had zij enige tijd voor nodig om dit te verwerken. Vervolgens konden Marjon, Kris, Melanie en Britt niet op … Lees verder in “We hebben gelachen,…..!”

26-02-2019

Grote zoekactie voor heren 1 Volley Zuid. Vermist: Daadkracht, mentaliteit en vorm.

Afgelopen zaterdag mochten de am”bier”tieuze mannen van Volley Zuid op bezoek in Eindhoven. De selectie van Hajraa stond de Zuid-Rotterdammers daar gretig op te wachten.  In de thuiswedstrijd hadden de Eindhovenaren niets in te brengen en werd er een eenvoudige 4-0 overwinning behaald. Inmiddels lijken de Hajraanezen het lek boven te hebben en met 4 … Lees verder in “Grote zoekactie voor heren 1 Volley Zuid. Vermist: Daadkracht, mentaliteit en vorm.”

21-02-2019

Wow ……We gaan echt voor BRONS….. heren 1 Volley Zuid steviger op plek 3!

Na het terechte verlies tegen koploper Skunk van een week eerder kwam afgelopen zaterdag de selectie van Aethos uit Arnhem op bezoek. Een grillig team welke soms bijzondere uitslagen laat noteren. Ook in onze uit-wedstrijd bleek dit het geval toen we bij een 2-1 voorsprong in de vierde set een 21-9 achterstand wisten om te … Lees verder in “Wow ……We gaan echt voor BRONS….. heren 1 Volley Zuid steviger op plek 3!”

07-02-2019