Nieuws

Wedstrijdverslag D1

Afgelopen zaterdag moesten we in onze home town, bij fusion. We waren er klaar, helaas konden Loes en Evelien er niet bij zijn, maar we hadden versterking Dewi bij ons!  De wedstrijd begonnen we wat anders dan normaal, we hielden eerst 1 minuut stilte voor de trainster van de tegenstander die afgelopen week was overleden. … Lees verder in “Wedstrijdverslag D1”

20-10-2021

Hedde Gij spinazie op?!

< Graag dit wedstrijdverslag lezen met de Zachte G. > Zaterdag 9 oktober was het zover: Tilburg meets Rotterdam! André die ons tijdens de warming-up leerde dat we daar eigenlijk helemaal niet warm van hoefde te worden, maar dat het hoofdzakelijk belangrijk was voor het teamgevoel, heeft ervoor gezorgd dat wij die warming-up voortaan achterwege … Lees verder in “Hedde Gij spinazie op?!”

12-10-2021

Een Crispy Chicken & Quarter Pounder is het beste medicijn

Dames 1 heeft afgelopen vrijdag een wedstrijd gespeeld in Sliedrecht. Een soort van vrij weekend dus en daar hebben wij mooi van geprofiteerd. Er werd verbouwd, een weekendje weg gegaan, geshopt, een gala bezocht en vooral veel gegeten. Kortom, Dames 1 had een succesvol weekendje. Helaas hebben wij geen punten mee naar Rotterdam gebracht op … Lees verder in “Een Crispy Chicken & Quarter Pounder is het beste medicijn”

04-10-2021

De nieuwe VCP!

Hallo allemaal, Ik zal mijzelf introduceren. Mijn naam is Tamar Kanselaar, getrouwd met Marco en moeder van Dex en Raf, beide spelend in CMV5.4. Zelf speel ik ook volleybal in D2 en ben al ruim 20 jaar actief binnen VolleyZuid. Na vele functies te hebben bekleed in de vereniging heb ik vanaf heden de eer … Lees verder in “De nieuwe VCP!”

09-09-2021

Wij doen mee

Binnenkort gaan we (weer) loten verkopen van de Grote Clubactie! Help jij mee om de clubkas van Volley Zuid te spekken en ga jij loten verkopen voor onze club? Vanaf 18 september zetten we samen onze schouders er onder! Wist je dat je niet per se langs de deuren hoeft te gaan, maar ook heel … Lees verder in “Wij doen mee”

09-09-2021

Ouderavonden jeugd

Beste ouders en/of verzorgers, het seizoen is weer begonnen en we hebben er zin in! We hopen allemaal op een leuk en normaal seizoen. Om goed met elkaar het seizoen te beginnen organiseren we in de week van 13 september weer ouderavonden. Dit is elke avond, en start 10 minuten voor het einde van de … Lees verder in “Ouderavonden jeugd”

09-09-2021

Seizoensbrief 2021-2022

Beste Volley Zuid leden,   We mogen weer!   Wat hebben we hier naar uitgekeken. Gewoon weer trainen en gewoon weer wedstrijden spelen. Kennen jullie de spelregels nog? Hoewel we elkaar even niet gezien hebben, heeft de club niet stil gestaan. Diverse commissies hebben zelfs even wat overuren moeten maken. Zo is de beachcommissie druk … Lees verder in “Seizoensbrief 2021-2022”

10-08-2021