Nieuws

Jubileumjaar Volley Zuid

Beste leden, Het is alweer 25 jaar geleden dat onze vereniging is opgericht vanuit een fusie. Het jubileumjaar trappen we dan ook af met een feestelijke avond; het 25-jarig VolleyBal! Op zaterdag 7 januari 2023 zijn alle leden, oud-leden, sponsoren en relaties welkom om het glas te heffen. Het feest is in de sporthal zelf aan … Lees verder in “Jubileumjaar Volley Zuid”

07-12-2022

Voorlopige teamindeling

Voorlopige teamindeling & trainingsavondenindeling 2022-2023 Beste leden, Hierbij sturen wij jullie de voorlopige teamindeling van het nieuwe seizoen. De CTO heeft weer hard gewerkt om dit alles voor elkaar te krijgen. Elk jaar weer een pittige klus om genoeg trainers en coaches te regelen. Het plaatje is nog niet compleet. We hebben namelijk nog steeds … Lees verder in “Voorlopige teamindeling”

09-08-2022

Corona update!

Beste allemaal, De competitie gaat weer beginnen onder bepaalde voorwaarden en die sommen wij hieronder op: – Overal is het verplicht om een mondkapje te dragen dus ook op de tribune en in de kantine! Uitgezonderd als je aan het spelen bent en als je zit in de kantine. – QR code is verplicht bij … Lees verder in “Corona update!”

03-02-2022