Nieuws

Dit was een feestje!

We are back! Afgelopen zaterdag heeft Volley Zuid met dames 1 een feestje gemaakt van de wedstrijd tegen Dordrecht. De ploeg uit Dordrecht stonden op een goede 3de plek en zijn volledig ingepakt door het enthousiasme van heel Volley Zuid, waarvoor nogmaals dank supporters. We begonnen de voorbereiding met talloze complimenten naar elkaar en dat … Lees verder in “Dit was een feestje!”

11-11-2019

Superhelden Volley Zuid knokken zich langs de Burgst….. en dat is 4 op een rij!

Op 2 november 2019 mocht de Zuid Rotterdamse mannenselectie van Volley Zuid zich gaan opmaken voor hun 4e wedstrijd van het seizoen.  De laatste competitiewedstrijd leek alweer even geleden aangezien het laatste duel bij HandsUp in Berlicum na het inslaan vanwege “de blij dat ik glij-affaire” werd gestaakt . Nu, zonder opperbaas Havenaar en “hardhitters” … Lees verder in “Superhelden Volley Zuid knokken zich langs de Burgst….. en dat is 4 op een rij!”

07-11-2019

Jambek!! Ojeah ohjeah….

Met 12 speelsters en vervangend coach Ali Arslan mochten we gisteren onze kunsten vertonen in Breda. Duidelijk dat deze stad ons wel goed gezind is! Leuke nacht met winst day after en nu zelfs alle 5 de punten mee naar Rotjeknor. Tijdens het inspelen werd ons de 1e waarschuwing afgegeven; deze meiden kunnen aardig doorkomen … Lees verder in “Jambek!! Ojeah ohjeah….”

04-11-2019

Tip van twee, neem altijd haarlak mee!

Heren 2 gaat naar een wedstrijd en neemt mee: Sportschoenen, tenue, snoepjes (Tycho), sporttape (Roel), kilo’s bananen (Kevin), badpak (Barry), kalmeringstabletten (Joram, vergeet ze meestal in te nemen) en acht knappe mannen (José)… Met volgepakte sporttas vertrokken de mannen richting Oosterhout. Eenmaal aangekomen bleek het VOKO-home geen sporthal, maar een heuse ijsbaan! Met ondergebonden schaatsen … Lees verder in “Tip van twee, neem altijd haarlak mee!”

18-10-2019

Echt Koe(L) man.

Het dames 1 team heeft zaterdag door een moeizame wedstrijd in Meerkerk weer een grotere afstand gezet richting het kampioenschap van 2020. De ploeg van Jan Zaal verloor door 4 sets van het spel met 4-0 in Meerkerk. Naomy zette dames 1 in het laatste kwartier van de eerste helft op 0-2, waarbij vooral haar … Lees verder in “Echt Koe(L) man.”

14-10-2019

Wedstrijdverslag dames 2

wedstrijdverslag van VolleyZuid Dames 2 voor de 2e thuiswedstrijd tegen Voleco dames 2. Onze libero Sharon was deze dag helaas afwezig, maar vol frisse moed begonnen we om 13:30 aan de warming-up en waren we klaar om te knallen. De eerste set was niet best; een achterstand van bijna 10 punten geeft een goed beeld … Lees verder in “Wedstrijdverslag dames 2”

10-10-2019

Symmachia

Afgelopen week heeft in het teken gestaan van de wedstrijd tegen De Moriaan Symmachia Roosendaal. Jan had al wat informatie over dit team verzameld en ook Loes kon over haar oude teamgenoten het één en ander vertellen. Een goed team, maar er liggen zeker kansen. En inderdaad, we hebben gezien dat de meiden van Symmachia … Lees verder in “Symmachia”

08-10-2019

Volley Zuid heren 1 neemt revanche en boekt derde overwinning op rij………………

De Rotterdamse superhelden-selectie mocht afgelopen zaterdag een tweede thuiswedstrijd op rij spelen. Dit maal kwam de selectie uit het verre Landgraaf op bezoek. Het vorige seizoen moesten de Rotterdammers in beide wedstrijden hun meerdere erkennen in de Limburgers, dit was nu compleet anders! De Landgraafnezen hebben, ten opzichte van het vorige seizoen, wel een metamorfose … Lees verder in “Volley Zuid heren 1 neemt revanche en boekt derde overwinning op rij………………”

08-10-2019