Nieuws

Voorlopige teamindeling

Hallo allemaal, De CTO heeft weer heel hard gewerkt om de teams voor volgens seizoen in te delen. In de bijlage de voorlopige teamindelingen voor komend seizoen, let op het is voorlopig dus er kunnen nog zaken veranderen. Hopelijk kijken jullie net zo uit naar volgend seizoen als wij! Eind juni/ begin juli zal er … Lees verder in “Voorlopige teamindeling”

21-08-2020

Verzetten ALV

Beste Leden, Als bestuur waren wij voornemens om de ALV op 5 september te laten plaatsvinden. Daarin wilden we jullie zoals gebruikelijk bijpraten over het afgelopen seizoen en vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Door uiteenlopende omstandigheden is het niet mogelijk om deze ALV te organiseren. Wij proberen alles zo spoedig mogelijk voor elkaar … Lees verder in “Verzetten ALV”

17-08-2020

Volgend jaar iets later beginnen met de competitie!

De dames hebben zich er doorheen gestreden. Het corona-virus lag op de loer, maar desondanks is Dordrecht bereikbaar gebleven. De optie om geen handjes te schudden voor de wedstrijd werd ook zeer gewaardeerd. De scheidsrechter heeft namelijk na elke rally keurig de bal gedesinfecteerd. Een schonere wedstrijd hebben wij niet kunnen spelen.   Na twee … Lees verder in “Volgend jaar iets later beginnen met de competitie!”

09-03-2020