Nieuws

Volgend jaar iets later beginnen met de competitie!

De dames hebben zich er doorheen gestreden. Het corona-virus lag op de loer, maar desondanks is Dordrecht bereikbaar gebleven. De optie om geen handjes te schudden voor de wedstrijd werd ook zeer gewaardeerd. De scheidsrechter heeft namelijk na elke rally keurig de bal gedesinfecteerd. Een schonere wedstrijd hebben wij niet kunnen spelen.   Na twee … Lees verder in “Volgend jaar iets later beginnen met de competitie!”

09-03-2020

Coronavirus en volleybal

Beste leden Met dit bericht willen we jullie informeren over hoe we als vereniging omgaan met het Coronavirus. Belangrijk is om aan te geven dat we de richtlijnen van de Nederlandse Volleybal Bond naleven en die staan in lijn met het RIVM en de overheid. Via onderstaande link verwijzen we graag naar het officiële statement … Lees verder in “Coronavirus en volleybal”

09-03-2020

Eindfeest 2020!

🐯🐵🦜 Op 18 april is weer jaarlijks eindfeest van Volley Zuid! Dit jaar is het thema Jungle! Dus koop snel je tickets to the tropics bij Janice (D2) Milon (D1) Nanet (D1) Ricardo (H1) of Tom (H1)

19-02-2020

Vijf punten!

De vijf sets van vorige week waren leuk, maar als het even kan winnen wij liever met 4-0. En volgens Britt en Annyka vandaag het liefst in een snelle wedstrijd. Annyka voelde zich wat onwennig om na een week wintersport weer lang in de sporthal te verblijven en Britt had dringend een goede masseur nodig … Lees verder in “Vijf punten!”

17-02-2020

Op de 8e naar de 8e….

Wauw, wat een energie werd er op 8 feb jl geleverd. Dit kent een mooie aanloop…Een aantal weken terug besloten we meer in teamenergie te investeren met elkaar. Met behulp van een flugel voelden we in de wedstrijd tegen Fusion wat dat ons brengt. Heel veel meer plezier en ook beter volleybal. Vorige week tegen … Lees verder in “Op de 8e naar de 8e….”

17-02-2020

De week van de liefde

Aangezien het aankomende vrijdag Valentijnsdag is konden we zaterdag zeggen dat de week van de liefde van start is gegaan. Deze liefde is iedereen ook niet ontgaan op zaterdag 8 februari. Het begon al met enkele dames die hun liefde hebben geuit naar de rest van het team dat zij het toch erg fijn vinden … Lees verder in “De week van de liefde”

10-02-2020