Bestel eenvoudig je nieuwe wedstrijdshirt

 

De senioren en A/B jeugd van Volley Zuid gaan vanaf seizoen ´19/´20 in een ander wedstrijdshirt spelen. Ook als je nieuw bent bij Volley Zuid, moet je het komende seizoen (’18-’19) nog in het huidige shirt je wedstrijden spelen. Je zult dus nog maar 1 seizoen plezier van dat shirt hebben. Dat compenseren we door deze shirts voor de helft van de normale prijs aan te bieden. Dat wordt dan   € 29.

Mocht het shirt onverhoopt niet meer in de door jou gewenste maat in voorraad zijn, dan zul je in een gewoon effen zwart shirt moeten gaan spelen met een shirtnummer op rug en borst. Verdere details volgen wel als het aan de orde is.

 

Voor bestaande leden geldt: ook jij kunt voor dat bedrag nog een shirt aanschaffen als je toe bent aan vervanging. De voorraad is echter beperkt en we willen je daarom wel vragen even te wachten met bestellen tot half september ’18 zodat nieuwe leden eerst in een Volley Zuid shirt gestoken kunnen worden.

 

Voor de C- en CMV jeugdleden zal het wedstrijdshirt niet veranderen.

 

Om een wedstrijdshirt aan te schaffen:

  1. Stuur een mail naar karin.weijers@freeler.nl met je verzoek:
  • dames / heren / jeugd shirt, en welke maat
  • evt. een broek erbij, met maat

We kunnen dan direct aangeven of jouw maat op voorraad is.

 

  1. Je ontvangt een mail met de bevestiging van je bestelling en het verzoek om het verschuldigde bedrag over te maken op de rekening van Volley Zuid.

 

Het shirt voor senioren, A- en B-jeugd kost nu dus nog maar € 29, incl. de bedrukking (shirtnummer voor & achter en VZ-logo). We hebben damesshirts maat S, M, L, XL en XXL, en herenmaten S, M, L en XL. Een shirt voor CMV en C-jeugd kost € 23, incl. de bedrukking. We hebben deze shirts in de kindermaten S, L en XXL, en in volwassen maten S en M.

 

Twijfel je over welke maat je wilt, dan kun je vragen om een shirt te passen. Je kunt ook altijd even een shirt van een teamgenoot passen.

 

Een herenbroek kost € 23. We hebben de herenmaten 3, 4, 6 en 7.

Een damesbroek kost € 29. We hebben damesmaten XS, M en L.

De voorraad is beperkt, maar de zwarte Gi&Di broeken zijn ook in winkels en op Internet te koop, dat hoeft dus niet persé via Volley Zuid.

 

  1. Als je betaling is ontvangen laten we je weten waar en wanneer je het shirt kunt afhalen (meestal in de sporthal, maar bij grote haast evt. bij Karin thuis).