Autowassen voor Volley Zuid

 

Volley Zuid en Loogman Carwash gaan samenwerken. Speciaal voor Volley Zuid stelt Loogman Carwash autowasbonnen beschikbaar ter waarde van € 17.50. Wij mogen deze autowasbonnen voor € 12,50 verkopen. Van alle verkochte bonnen gaat uiteindelijk 50% naar Volley Zuid. Dus hoe meer bonnen wij gaan verkopen hoe meer geld Volley Zuid zal ontvangen van Loogman Carwash.

 

Hoe kan ik de bonnen kopen?

Van 1 februari tot 1 april kan je een mail sturen naar penningmeester@volleyzuid.nl. In deze mail vermeld je het aantal bonnen dat je wilt kopen. Wanneer het geld (€ 12,50 x het aantal bonnen)  is overgemaakt op rekeningnummer NL65RABO0101190352 tnv volleybalvereniging Volley Zuid dan zal je de bonnen via een van de bestuursleden overhandigd krijgen.

 

Daarnaast gaan we een aantal verkoopdagen organiseren in Sporthal Mercatus. Op deze momenten kan je contant of met de PIN betalen en ontvang je direct de bonnen van een van de bestuursleden.

 

Mocht je op andere dagen een van de bestuursleden tegenkomen in de zaal, spreek ze dan aan. Als zij de bonnen bij zich hebben dan kan ook op dat moment met de PIN betaald worden.

 

Kom in actie

Natuurlijk kan je zelf bonnen kopen om Volley Zuid te steunen, maar denk ook verder. Misschien kan je je familie, vrienden, buren of collega’s vragen om bonnen te kopen. Normaal betalen ze voor een wasbon € 17,50 en nu € 12,50 dus dat is ook in hun voordeel. En met de aanschaf van een bon helpen ze ook Volley Zuid. Genoeg redenen dus om zoveel mogelijk mensen te benaderen om een autowasbon te kopen via Volley Zuid.

 

 

Loogman Carwash

Wat in 1983 ooit begon als extra dienstverlening voor de klanten van het tankstation is inmiddels uitgegroeid tot 8 succesvolle wasstraten in Nederland waar dagelijks heel wat schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan afrollen. Loogman Carwash blijft zich ontwikkelen door nieuwe technieken, creatieve ideeën en goed te luisteren naar de wensen van zijn klanten. Het Binnenreinigen, doe het zelf wasboxen, gratis stofzuigen, geurhangers, cockpit- en glasdoekjes zijn daar goede voorbeelden van met als resultaat: een schone en glanzende auto!

 

Loogman Carwash

Stadionweg 21

3077 AN Rotterdam

http://www.loogman.nl/rotterdam/