Lid worden?

We heten je van harte welkom!

Welkom!

Van harte welkom bij volleybalvereniging Volley Zuid! We zijn blij je te mogen ontmoeten bij onze vereniging. Hier tref je alle informatie aan die je nodig hebt om te starten.

Kennismaking

Voor iedereen die kennis wil maken met het volleybal bieden we aan om 2 x gratis een training bij te wonen. De Commissie Technische Ontwikkeling (CTO) beslist bij welke trainingsgroep/team je kunt aansluiten en brengt je hiervan op de hoogte. Ben je geïnteresseerd om een keer meer te doen? Neem dan contact op via info@volleyzuid.nl.

Aanmelding

Na de 2 gratis trainingen beslis je of je lid wordt van Volley Zuid. Je meldt je dan aan als lid. Je vult hiervoor het inschrijfformulier in en stuurt dit formulier per mail naar info@volleyzuid.nl. Je kunt het ook afgeven bij de CTO. Het formulier vind je HIER. De contributie worden via automatische incasso afgeschreven in 2 termijn.

Competitie voor jeugdleden

Jeugdleden tot 12 jaar spelen het zogenaamd Cool Moves Volleybal (CVM). In een zestal niveaus leren kinderen stap voor stap spelenderwijs te volleyballen. De wedstrijden van de CMV zijn op zaterdag en worden in toernooivorm gespeeld. Jeugd van 12 tot 18 jaar is onderverdeeld in de C-B en A-Jeugd. De competitiewedstrijden voornamelijk op zaterdag. In overleg met de trainer(s) neem je deel aan de competitie.

Heel veel volleybalplezier bij Volley Zuid!