Beste leden van Volley Zuid,

Met deze hemelse temperaturen moeten wij natuurlijk niet willen om binnen te blijven volleyballen. Toevallig reed ik vanmiddag langs het Mercatus en het water stroomde nog uit de zaal van al dat gezweet de afgelopen avonden. Of misschien had het toch met een regenbuitje te maken.

BEACHVOLLEYBAL, daar kijken wij met z’n allen naar uit. De spanning is opgebouwd, de enquête geanalyseerd en iedereen is in afwachting van wat er gaat gebeuren. Dat gaan wij jullie vertellen:

Het beachvolleybal zal plaatsvinden op sportpark Olympia op twee prachtig mooie, nieuw aangelegde beachvelden die wij iedere maandag en woensdag gaan afhuren van woensdag 6 juni 2018 t/m 15 augustus 2018. Het adres is:

Sportpark Olympia
Buitendijk 100, Rotterdam

Parkeren onderaan de dijk (oude parkeerplaats Clara ziekenhuis) op de daarvoor bestemde parkeerplaats.

Op dit moment zijn we nog in afwachting of en wanneer de verlichting wordt geïnstalleerd. Daarom houden we voorlopig de volgende tijden aan:

Maandag 19:00 – 20:30 Heren 20:30 – 22:00 Dames
Woensdag 19:00 – 20:30 Dames 20:30 – 22:00 Heren

Bij de accommodatie kan gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en is de kantine van de hockey-of voetbalclub geopend. Daar kan een drankje gehaald worden na afloop.

We willen het beachseizoen aanstaande woensdag 6 juni 2018 starten met een clinic die wordt gegeven door Beach Club Rotterdam.

De kosten zijn als volgt:
Per keer € 3,50
Strippenkaart (10x) € 30,-
Hele seizoen (21x) € 50,-

Wij willen graag weten wie er komen beachvolleyballen en op welke manier je wilt betalen. Je kan je aanmelden door:
– een mail te sturen naar beach@volleyzuid.nl of
– een bericht naar Albert 06-19485667
met je naam, telefoonnummer en de manier van betalen. Wanneer je per keer betalen kiest wordt dit bijgehouden en krijg je achteraf de rekening. Graag zo snel mogelijk aanmelden, zodat wij weten wie er komen beachvolleyballen.

Wij hopen op een geweldig leuk beachseizoen en natuurlijk prachtig mooi weer!

Zonnige groet,

De Beachcommissie
Tycho H2, André H4, Jorieke, D1, Ineke R5, Anne-Ruth R5 en Albert H4