Nieuws

De week van de liefde

Aangezien het aankomende vrijdag Valentijnsdag is konden we zaterdag zeggen dat de week van de liefde van start is gegaan. Deze liefde is iedereen ook niet ontgaan op zaterdag 8 februari. Het begon al met enkele dames die hun liefde hebben geuit naar de rest van het team dat zij het toch erg fijn vinden … Lees verder in “De week van de liefde”

10-02-2020

HC Rotterdam en vv Pernis nieuwe Sportplusverenigingen; negen predicaten verlengd

HC Rotterdam en vv Pernis mogen zich de komende twee jaar Sportplusvereniging noemen. Van negen andere clubs werd het predicaat met twee of vier jaar verlengd. De verengingen ontvingen op maandag 13 januari uit handen van wethouder Sven de Langen en Gert-Jan Lammens, directeur van Rotterdam Sportsupport, het officiële Sportpluspredicaat. Het Sportpluspredicaat is een erkenning … Lees verder in “HC Rotterdam en vv Pernis nieuwe Sportplusverenigingen; negen predicaten verlengd”

09-02-2020

Houdoeee!

Aangezien wij afgelopen zaterdag de grens over moesten om in het mooie Brabant een potje te gaan volleyballen, hebben wij een tussenstop gemaakt bij Annyka. Een heerlijke lasagne is voor ons klaargemaakt en de verse worstenbroodjes waren afgehaald bij de plaatselijke Brabantse bakkerij. Je zou zeggen: een betere wedstrijd voorbereiding kan bijna niet. We moesten … Lees verder in “Houdoeee!”

21-01-2020

Vrijwilligers gezocht!

Hallo allemaal. Volley Zuid werkt aan maatschappelijke betrokkenheid. Als sportplusvereniging hebben we daarin een voorbeeldfunctie. In 2020 willen we een 2-tal projecten gaan starten. We gaan de jullie inmiddels bekende breiclub gelegenheid geven regelmatig hun activiteiten bij ons in de kantine houden en we gaan starten met een taal/beweegproject in samenwerking met Rotterdam Sportsupport. Dit … Lees verder in “Vrijwilligers gezocht!”

27-12-2019

De Schurken van VC Limac geven de Superhelden van Volley Zuid een pak slaag!

Wanneer de doelstelling handhaving is dan is het vreemd om te moeten constateren dat je na 9 speelronden als voornaamste concurrent wordt gezien van kampioenskandidaat nummer 1 VC Limac. VC Limac heeft nooit onder stoelen of bank gestoken dat zij maar één doel voor ogen hebben en dat is aan het einde van dit seizoen … Lees verder in “De Schurken van VC Limac geven de Superhelden van Volley Zuid een pak slaag!”

17-12-2019

Nachtelijke escapades

Hulde voor de fitte dames die zaterdag 14 december weer langs en in het veld stonden. Dit werd nog bijna ontsiert door één van onze verdedigers uit het mannenteam. De wens dat hij graag twee van de dames in de nacht van vrijdag op zaterdag in de stad zou tegenkomen kwam gelukkig niet in vervulling. … Lees verder in “Nachtelijke escapades”

16-12-2019

Rotterdamse Superhelden winnen krachtmeting van de “Roze Vogels” in Gennep!

Enigszins verrassend vindt de Rotterdamse mannenselectie zich na 8 gespeelde wedstrijden terug op een tweede positie op de ranglijst.  Afgelopen zaterdag mochten zij zich in Gennep gaan opmaken voor een ware topper in de tweede divisie. Vorig seizoen wist Volley Zuid in de verloren wedstrijden altijd wel een setje mee te pakken, echter was het … Lees verder in “Rotterdamse Superhelden winnen krachtmeting van de “Roze Vogels” in Gennep!”

09-12-2019